Vstopite v League of Legends

Vodič

Championi in itemi

Celotna lista championov.

Izvedi več

Arsenal itemov.

Izvedi več

Vrste iger

Summoner's Rift

Primarno Bojišče pravice v League of Legends, Summoner's Rift, je način igranja, ki se ga poslužuje večina igralcev. Dve ekipi petih championov se bojujejo na treh linijah in širni džungli, v katerih se skrivajo močne nadgradnje in večje nevtralne pošasti, ki po uboju igralcem nudijo povišanje statistike likov. Dolge faze igranja na linijah in ekipni boji so karakteristike tega bojišča.

Izvedi več


The Twisted Treeline

Drugo Bojišče pravice v League of Legends, Twisted Trealine, predstavlja dve liniji in ekipi treh championov. Championi igro pričnejo z višjo količino zlata kot na Summoner's Riftu, ki posledično naznanja hitre ofenzive in pogoste ekipne boje. Ena, centralna, džungla med linijama skriva oltarje, ki jih je moč osvojiti in spodbujajo boje za nevtralne objekte in pogoste ganke.

Izvedi več


Howling Abyss

Po inspiraciji priljubljene vrste igre, imenovane "All Random All Mid", Howling Abyss predstavlja ekipi petih championov, ki se spopadata na eni liniji. Summonerjeva platforma ne ponuja okrevanja in nakupovanje je omejeno na čas, ko je champion mrtev. To spodbuja agresivno in intenzivno igralstvo, ki se osredotoča na ekipne boje.

Izvedi več